Hydraulinen jousipuristin 3T Jousenpuristin

Hydraulinen jousipuristin 3T Jousenpuristin

Kierrejousipuristin | Henkilöauton jousipuristin 280 mm

Kierrejousipuristin | Henkilöauton jousipuristin 280 mm

Henkilöauton jousipuristin | Kierrejousipuristin 380 mm

Henkilöauton jousipuristin | Kierrejousipuristin 380 mm. Tämä Henkilöauton jousipuristin on ihanteellinen Henkilöauton jousien puristamiseen ja iskunvaimentimien purkamiseen. Kierrejousipuristin mahtuu paikalleen henkilöauton pyörän ja kaaren väliin, missä tilaa on rajoitetusti. Sarja koostuu kahdesta identtisestä Kierrejousipuristimesta, joista kumpikin on 38 cm pitkä. Kierrejousipuristimet on valmistettu karkaistusta teräksestä, jossa on taotut teräksiset kynnet.

Kierrejousipuristinta on helppo käyttää:

Avaan ensin iskunvaimentimen kiinnitykset, aseta kierrejousipuristimet jousen eri puolille, niin että jousipuristimet mukailevat jousen nousevaa kulmaa ja ovat hyvin kummallakin puolella jousessa paikallaan. Voit esikiristää puristimet niin että ne pysyvät jousessa kiinni, minkä jälkeen varmista, että ne ovat tukevasti asennettuna kiinni kierrejousen ympärille. Sitten vain kiristä puristimia tasaisesti molemmilta puolilta kiristäen, kunnes tarvittava kireys on saavutettu niin että iskunvaimennin voidaan purkaa tai asentaa takaisin paikalleen.

Kierrejousipuristimessa on 21mm kuusiokanta sekä 1/2" vääntiö "isolle" räikkävääntimelle. Jousipuristimen kierteytetyn alueen pituus on 32 cm. Leuat avautuvat enintään 38 cm. Koukkujen pituus ulospäin on 3,2 cm (1,25").

13,99 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
F05332

Henkilöauton jousipuristin | Kierrejousipuristin 380 mm:

- 2 x 380 mm jousipuristin
- kokonaispituus 380 mm
- työskentelyalue 82-370 mm
- Kuusiomutteri: 21 mm
- vahva muotoilu - karkaistu
- toimii 1/2" räikkävääntimellä

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Henkilöauton jousipuristin | Kierrejousipuristin 380 mm
Arviosi