Jarrumäntätyökalu Toyota Volvo Mercedes Opel Peugeot BMW

Jarrumäntätyökalu Toyota Volvo Mercedes Opel Peugeot BMW

Jarrumäntätyökalu Volvo Toyota Opel Peugeot BMW Mercedes

Jarrumäntätyökalu Volvo Toyota Opel Peugeot BMW Mercedes. Tämä on monipuolinen 35 kpl  Jarrumäntätyökalu, mikä on suunniteltu puristamaan jarrusatuloiden männät pohjaan. Jarrumäntätyökalu sopii useille ajoneuvoille mukaan lukien Opel, Peugeot, Toyota, Volvo, Mercedes, BMW jne. Tätä työkalusarjaa käytetään jarrumännän pyörittämiseen ja painamiseen jarrusatulan sisään samanaikaisesti estäen jarrusatulan tiivisteiden vaurioitumisen. Kun mäntä on puristettu sisään jarrusatulaan, voit asentaa uudet jarrupalat ja / tai jarrulevyt paikalleen. Sisältää myötä- ja vastapäivään kiertyvät kierretangot. Kierretangot on merkitty selvästi RH (myötäpäivään kiertyvä) ja LH (vastapäivään kiertyvä) merkeillä. Kierretankojen päät ovat magneettisia, jotta adapterit pysyvät paikallaan. Pakattuna muotoon puhallettuun muovisalkkuun.

Työkalusarja sopii useimpiin autoihin, kuten: Alfa Romeo, Audi, Austin, BMW, Citroen, Ford, Honda, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Vauxhall, Opel, Renault, Rover, S -aab, Subaru, Toyota, Volkswagen jne..

49,99 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
BT350435

Jarrumäntätyökalu Volvo Toyota Opel Peugeot BMW Mercedes

Ominaisuudet:

-Tätä työkalusarjaa käytetään jarrumännän pyörittämiseen ja painamiseen takaisin jarrusatulan sisään samanaikaisesti estäen tiivisteiden vaurioitumisen. Kun mäntä on puristettu sisään jarrusatulaan, voit asentaa uudet jarrupalat ja / tai jarrulevyt paikalleen.
-Sopii jarrumännille, mitä on kierrettävä ja painettava samanaikaisesti, jotta jarrumäntä saadaan painettua sisään.
- Sisältää myötä- ja vastapäivään kiertyvät kierretangot. Kierretangot on merkitty selvästi RH (myötäpäivään kiertyvä) ja LH (vastapäivään kiertyvä) merkeillä. Kierretankojen päät ovat magneettisia, jotta adapterit pysyvät paikallaan.

-Työkalusarja sopii useimpiin autoihin, kuten: Alfa Romeo, Audi, Austin, BMW, Citroen, Ford, Honda, Jaguar, Land Rover, Mazda, Mercedes, Mini, Mitsubishi, Nissan, Vauxhall, Opel, Renault, Rover, S -aab, Subaru, Toyota, Volkswagen jne..

Tuotetiedot:

- 24 x adapteri / avain
- 1 x 6 mm ja 7 mm kuusiokoloavaimet
- 1 x 3 mm ja 5 mm tapit
- 4 x erityistä reaktiolevyä
- 1 x Rasvapullo

- Yleinen työkalusarja sopii kaikkiin merkkeihin ja malleihin

Sisältää:

1 X 35kpl Jarrumäntätyökalu

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Jarrumäntätyökalu Volvo Toyota Opel Peugeot BMW Mercedes
Arviosi