PU-vaahtopistoolit

PU-vaahtopistoolit
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu
Aseta laskevaan järjestykseen
View as Ruudukko Luettelo

8 tuotetta

per sivu

Uretaanipistooli - PU vaahtopistooli

PU-vaahtopistooli mikä tunnetaan myös nimillä: Uretaanipistooli, Uretaanivaahto pistooli, Polyuretaanivaahto pistooli, PU pistooli, Uretaanivaahto pistooli.

Meiltä löydät laajan valikoiman uretaanipistooleja. PU vaahtopistoolit ovat valmistettu korkealuokkaisista materiaaleista ja ne kestävät pitkään käytössä. Uretaanipistoolia käytetään ikkunoiden, seinien, ovien ja monien muiden kohteiden lämmöneristämiseen. PU vaahtopistooliin ruuvataan polyuretaanivaahto pullo kiinni, mikä jälkeen liipaisinta puristamalla avaat virtauksen PU-vaahdolle. Uretaanipistooleissa käytetään standardikokoisia kierteitettyjä uretaanivaahto pulloja.

PU vaahtopistooleissa käytetään yleisesti nylon kahvaa, mikä takaa hyvän pidon työskentelyn aikana. Uretaanipistoolin suutin on yleensä messinkiä tai terästä, mikä ei ruostu helposti. Runko ja piippu on valmistettu teräksestä tai alumiinista. Korkealuokkaisimmissa
PU vaahtopistooleissa piipussa on teflon pinnoitus, mikä helpottaa puhdistusta merkittävästi. Meiltä löydät kaikki nämä vaihtoehdot järkevään hintaan.

PU-vaahtopistoolit