Henkilöauton jousipuristin | Kierrejousipuristin 380 mm

Henkilöauton jousipuristin | Kierrejousipuristin 380 mm

Macpherson jousipuristin 260 mm

Macpherson jousipuristin 260 mm

Kierrejousipuristin | Henkilöauton jousipuristin 280 mm

Kierrejousipuristin | Henkilöauton jousipuristin 280 mm. Tämä Kierrejousipuristin on ihanteellinen Henkilöauton jousien puristamiseen ja iskunvaimentimien purkamiseen. jousipuristin mahtuu paikalleen henkilöauton pyörän ja kaaren väliin, missä tilaa on rajoitetusti. Sarja koostuu kahdesta identtisestä Kierrejousipuristimesta, joista kumpikin on 28 cm pitkä. Jousipuristimet on valmistettu karkaistusta teräksestä, jossa on taotut teräksiset kynnet.

Kierrejousipuristinta on helppo käyttää:

Avaan ensin iskunvaimentimen kiinnitykset, aseta kierrejousipuristimet jousen eri puolille, niin että jousipuristimet mukailevat jousen nousevaa kulmaa ja ovat hyvin kummallakin puolella jousessa paikallaan. Voit esikiristää puristimet niin että ne pysyvät jousessa kiinni, minkä jälkeen varmista, että ne ovat tukevasti asennettuna kiinni kierrejousen ympärille. Sitten vain kiristä puristimia tasaisesti molemmilta puolilta kiristäen, kunnes tarvittava kireys on saavutettu niin että iskunvaimennin voidaan purkaa tai asentaa takaisin paikalleen.

Kierrejousipuristimessa on 21mm kuusiokanta sekä 1/2" vääntiö "isolle" räikkävääntimelle. Jousipuristimen kierteytetyn alueen pituus on 22 cm (13"). Leuat avautuvat enintään 28 cm (15 "). Koukkujen pituus ulospäin on 3,2 cm (1,25").

12,99 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
F05331

Kierrejousipuristin | Henkilöauton jousipuristin 280 mm:

- Kokonaispituus: 280 mm
- Toiminta-alue: 82-280 mm
- Kuusiokanta: 21 mm
- Teräsrakenne
- Toimii 1/2" räikkävääntimen kanssa
- Taotut kahvat

Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Kierrejousipuristin | Henkilöauton jousipuristin 280 mm
Arviosi