Lukkopultin irroitus työkalu | Avain 18-25mm

Lukkopultin irroitus työkalu | Avain 18-25mm. Lukkopultin irroitus työkalu sisältää koot: 18mm 19mm 20mm 21mm 22mm 23mm 24mm 25mm. Sarja kapenevia holkkityyppisiä lukkopultin irroitushylsyjä. Avainta käytetään kuluneiden tai vaurioituneiden lukkopulttien irrotukseen.

Hylsy vasaroidaan lukkopulttiin kiinni mukana toimitetulla tuurnalla, ja lukkopultin avaamisen jälkeen lukkopultti voidaan irrottaa toisella, pienemmällä tuurnalla irroitustyökalusta.

Täydelliset ohjeet:

Valitse iskuhylsy, joka mahtuu suunnilleen puoliväliin lukkopultin päälle. Keskitä hylsy ja lyö sitä mukana toimitetulla tangolla 1 kg: n vasaralla, kunnes holkki on tiukasti kiinni lukkopultissa. Hylsyä voidaan sen jälkeen käyttää lukkomutterin irrottamiseen tavallisella käsiavaimella. Älä käytä mutterinväännintä.

Pyörän lukkomutteri voidaan irrottaa työkalusta mukana toimitetulla tangolla.

Joissakin tapauksissa voi olla tarpeen muokata lukkopultin kokoa hiomalla sitä, niin että avain istuu hyvin lukkomutterin päälle.

Lukkopultin irroitus työkalu luokitellaan kulutustarvikkeeksi, ja hylsy on ehkä vaihdettava käytön jälkeen. Älä käytä murtuneita tai vaurioituneita hylsyjä uudestaan.

Suosittu uutuustuote "avaa melkein kaikki lukkomutterit".

49,99 €
Saatavuus: Varastossa
Tuotekoodi
US6178

Lukkopultin irroitus työkalu | Avain 18-25mm:

- 8 x kartiomaiset irrotusholkit, pituus 60 mm (hylsyt ovat kulutustavaraa)
- Manuaalinen hylsyn asennustyökalu ja poistotanko.

Koot:

18mm
19mm
20mm
21mm
22mm
23mm
24mm
25mm
 
Write Your Own Review
Olet arvostelemassa:Lukkopultin irroitus työkalu | Avain 18-25mm
Arviosi