Tietoa meistä


Toolfin on 2016 vuoden alussa perustettu työkaluja myyvä verkkokauppa, jonka omistaa Toolfin Oy. 

 

Verkkokaupastamme tilaat kätevästi työkalut kaikenlaisiin tarpeisiin. Olemme jatkuvasti etsimässä uusia tuotteita ja tuotemerkkejä sivuillemme. Tuotevalikoimamme on jatkuvassa kasvussa ja yksi tärkeimmistä tavoitteistamme on tarjota asiakkaillemme nopeaa ja hyvää palvelua kuin myös laadukkaita tuotteita hyvään hintaan, ilman turhia välikäsiä. Tällä hetkellä tuomme maahan jo laadukkaat Neilsen ja Geko -työkalut.

Mikäli sinulla on kehittämisehdotuksia tai haluat lisätietoja toiminnastamme, jätäthän palautteesi Ota yhteyttä -osiossa, kiitos!

 

Osoitetiedot:

Toolfin Oy
y-tunnus 2789246-7

Varasto / toimisto:

Toolfin Oy
Kaskentie 25
62600
Lappajärvi

Tampereen toimisto:

Voionmaankatu 75 G 83
33300
Tampere


Yhteystiedot:

info@toolfin.com

Oskari Pyy: +358405896750
Risto Timonen: +358400382955

 

Tietoa Geko -tuotemerkistä


Geko aloitti toimintansa 80- ja 90-luvun vaihteessa Puolan markkinoilla, kun yritys oli ollut johtavien puolalaisten työkaluvalmistajien tuotteiden jakelijana. Tämä aiempi kokemus ja tyytyväinen asiakaskunta mahdollisti oman tuotehaaran tuomisen markkinoille. Yrityksen päätavoitteena on saavuttaa paras hinta ja laatu samanaikaisesti. Markkinoiden tietämys ja pitkäaikainen kokemus mahdollistivat heidän saavuttaa yhden kilpailukykyisimmän yrityksen aseman Keski-Euroopan markkinoilla. Yritys on ollut tavarantoimittajana jälleenmyyjille sekä Puolassa että myös lukuisissa Euroopan maissa. Yhteistyö asiakkaiden kanssa perustuu hyvään vuorovaikutukseen ja luottamukseen. Geko-tuotteet on suunnattu niin ammattilaisille kuin harrastajillekin ja niille on ominaista kestävyys, laatu, ja mikä todella tärkeää nykypäivänä, kilpailukykyiset hinnat.